Egentligen...

..har jag inte tid att sitta här och skriva, men nån tyckte jag är dålig på att uppdatera bloggen, så jag tar väl en kort stund då.

Vintern är slut och sorkarna är i full gång. Har redan fått några godbitar där. Det var inte snö hela tiden, men jag gillar inte när det är kallt heller. Eller blött. Lika lite som jag gillar hundar.

Det var ju sommar sist jag skrev här. Hammocken är bra att ta igen sig en stund i.

Agaton sleeping 1
Men det står inte på så är det vinter igen. Förbaskat, tycker jag. Snö och sånt. Visserligen finns det en del fåglar, men det är otrevligt ute. Men lite fågelskådning kan man ju ägna sig åt.

Birdwatching
Man får ju aptit av sånt. Om jag inte har nåt bättre för mig sitter jag med när matte och husse äter biff på fredagarna. Buffar man på dom tillräckligt mycket brukar det kunna bli en smakbit.

Dinner guest
Matte vet inte att jag redan fått biff av husse i köket. Jag ligger lågt med det.

I övrigt finns det inte mycket att göra. Man får ta det lugnt. Nya sofforna jag beställt kom till slut i alla fall, rätt skapliga.

Testing new couch
More couch testing
Matte brukar säga att jag hårar ner överallt. Än sen då? Man måste ju katta in grejorna.

Couch approved
Det händer att jag är vaken nån stund på vintern. Nåt måste man ju hitta på. Det finns alltid ställen man inte har hunnit få riktig koll på.

Book shelf explorer
Sen blev det jul och sen kom det hundar igen. Det förbigår vi. Dom ska inte uppmärksammas.

Christmas rest
Hur som helst, sista tiden har varit bra. Jag har dragit igång utesäsongen. Idag tryckte jag i mig två sorkar. Man kan bli lite övermätt, och då är det bättre att liksom börja om. Husse och matte kom farande just när jag kräkts upp alltihopa. Dom skrek om nån matta.

Jag drog bara iväg. Det finns fler sorkar.

RSS 2.0