Sommarjobb

Snön är som sagt borta. Det kanske jag sa förut. Det är faktiskt så att det blivit lite för varmt nu. Typiskt. Är det inte för kallt så är det för varmt. Pälsen kan klia lite då.

Det är visst aldrig riktigt bra. Jo, på nätterna förstås. Det är ju då man mest är ute och ser sig om.

Husse och matte började stöka i huset igen. Vet inte vad dom håller på med. Tänkte att man kunde hjälpa till lite. Ta ner gardinerna kanske. Eller vad dom nu tänker hitta på.

Nu är det ju så att dom håller på när det är som varmast, på dagen alltså. Själv blir jag gärna lite slö då, så  det brukar vara bäst att vila en stund innan man hugger i. Ett litet tag bara. 6 - 7 timmar kan vara lagom.

Agaton resting before work
Sen är man hungrig förstås, och får gå en vända. Matskålarna är oftast tråkiga, så då blir det att gå ut en sväng. Sen händer det att man är aningen trött när man kommer in igen.

Brorsan är förresten också slö nuförtiden. Han har haft ont i en tass också. Hoppat på tre ben. Men nu är det bättre. Han har i alla fall också förstånd att vila när det behövs. Rätt ofta, med andra ord.

Brother TImjan resting on veranda sofa
Några jobbilder blev det visst inte den här gången. Kanske beror på att husse sover när vi är igång som mest. Och tvärtom. Ska kanske låna hans kamera nån gång och ta med. Så får han se hur det går till bland oss katter. När vi är i farten. Det är mycket husse och matte inte vet!

Så bloggandet får gå lite på lågvarv så här års. Man har liksom inte tid riktigt. Är man vaken vill man ju göra annat.

Vi hörs
Agaton

RSS 2.0